Altijd een ongediertebestrijder in de buurt

VKP plaagdierbestrijding werkt met verschillende jonge, ambitieuze teams in heel Nederland. Elke week bespreken wij verschillende cases met onze experts voor de meest effectieve oplossingen.

Gegarandeerd resultaat voor een lage prijs

Wanneer je contact met ons opneemt, sturen wij een vrijblijvende offerte en maken we een afspraak om de overlast op locatie te bekijken. Op basis daarvan maken onze experts een plan van aanpak om de ongedierte te bestrijden. Onze ongediertebestrijding bestaat vaak uit een combinatiebehandeling waarbij wij werken met een stoombehandeling en een chemische behandeling voor gegarandeerd resultaat.

Wij behandelen ieder probleem vanuit de gedachte van het dier. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij het probleem bij de bron oplossen. Hierdoor hebben wij minder zware middelen en materialen nodig, waardoor wij een voordelige prijs kunnen bieden.

0 +
Ongedierte bestrijdingen
0 ,3
Waardering klantenvertellen
0 %
Garantie

VKP's stappenplan

Contact

Ongedierte? Bel vandaag nog! Wij komen snel ter plekke en doen een gratis inspectie. Aan deze eerste inspectie op locatie zijn dus geen kosten verbonden.

Inspectie

Om welk beestje gaat het? Wij maken snel een analyse en bedenken daarbij een specifiek plan van aanpak. Maatwerk en klantgericht!

Uitvoering

Ongedierte duidelijk? Toegespitst daarop voeren wij de bestrijding vakkundig uit. Altijd duidelijk uitgelegd en in overleg met jou.

Opvolging

Is het probleem opgelost? Wij houden vinger aan de pols en komen graag voor een nacontrole. Want service is de sleutel van ons bestaan!

100% garantie op ongediertebestrijding

Bij VKP plaagdierbestrijding gaan wij door tot het probleem is opgelost! Wanneer je ons hebt ingeschakeld geven wij de garantie dat na onze behandeling je geen overlast meer zult ervaren, voor de vooraf afgesproken prijs.

Klantenvertellen waardeert
ons met een 9,3

Ga je toch liever zelf aan de slag? Bekijk onze pakketten in onze webshop.