Wespenbestrijding
Ik heb een wespennest, wat nu?

Wespenbestrijding

Heeft u last van wespen of een wespennest? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met VKP plaagdierbestrijding. Bij ons bedrijf werken jonge, enthousiaste wespenbestrijders die wespenbestrijding in Noord Holland heel serieus nemen. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om een einde te maken aan het probleem. We kunnen aan de slag met elke soort ongedierte. Of u nu last heeft van muizen, bedwantsen, wespen of een andere vorm van ongedierte, wij hebben de bestrijding in huis om hier effectief een einde aan te maken.

Hoe herken je een wespennest?​

Veilig, droog en geen last van weer en wind. Wespen kiezen vrijwel altijd een beschutte plek voor hun nest. Rondom een woning komt een wespennest vaak voor onder een dakrand, op een zolder of in schuren of andere bijgebouwen. Heb je veel wespen in je thuis of rondom je huis en zie je niets verdachts op deze genoemde plekken? Dan is er misschien tóch een nest in de buurt. Wespen bouwen hun nest ook in de grond of in een spouwmuur. Dit maakt het lastiger om het te vinden. Laat een professional op onderzoek uit gaan. Schakel de hulp in van VKP Plaagdierbestrijding !

Wespenbestrijding Noord Holland
Wespenbestrijding

Heb je het nest gevonden?

Dan zie je mogelijk een soort papierachtige bol op één van de genoemde plekken hangen. Wespen maken hun nesten van gekauwd hout. Soms zie je een wesp daadwerkelijk knagen aan een schutting of een plank. Het speeksel van de wesp vormt samen met de minuscule houten snippertjes een papierachtige substantie waarmee ze het nest vormgeven. Dit geeft het nest een papierachtige uitstraling. Een wespennest is bijzonder kunstig gebouwd, maar zorgt ook voor veel overlast. Maak het nest nooit zelf kapot en blijf er bij voorkeur uit de buurt. Wanneer je een wespennest verstoort, loop je kans gestoken te worden door een groot aantal wespen tegelijk. Wespen hebben namelijk de neiging in een zwerm aan te vallen. Wespensteken zijn pijnlijk en bovendien zeer gevaarlijk wanneer je allergisch bent.

0
Wespennesten bestrijdingen
0 ,3
Waardering klanten
0 %
Garantie

Laat een professional je wespennest bestrijden!

Heb jij een wespennest in je tuin of leefomgeving? Laat deze dan zo snel mogelijk bestrijden. VKP plaagdierbestrijding is de professional in wespenbestrijding. Onze expert verwijderen wespennesten veilig en vakkundig. Bel vandaag nog voor een gratis inspectie.

Met meerdere teams in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Drenthe en Friesland is er altijd een expert bij jou in de buurt.

Wat kost wespen bestrijding?

Benieuwd naar onze kosten? Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Klantenvertellen waardeert
ons met een 9,3

Ga je toch liever zelf aan de slag? Bekijk onze pakketten in onze webshop.