Muizen bestrijden

Daarom kies je VKP Plaagdierbestrijding:

9,3 / 10
4.6/5

(53 reviews)

Muizen bestrijden

Help ik heb last van een muizenplaag, wat nu?​

Muizen bestrijden

Muizen kunnen voor veel overlast, schade en onhygiënische toestanden zorgen! Het speeksel van muizen bevatten bacteriën en virussen die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen.

Snel van je muizenplaag af? VKP plaagdierbestrijding werkt met regionale teams in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Haarlem en Rotterdam waardoor onze ongediertebestrijder altijd snel ter plaatse kan zijn.

Hoe herken je een muizenplaag?​

Het is niet lastig om een muizenplaag te herkennen. Wanneer er één muis in het pand of de woning is gezien, dan zijn er vaak meer. Aan kleine uitwerpselen in hoeken en onder meubels en een sterke, kenmerkende geur kun je snel een muizenplaag vaststellen. Daarnaast is ook vaak een krassend geluid te horen in muren en plafonds. Muizen zijn erg goed in het verstoppen en kunnen zich door verschillende materialen heen knagen.

Muizen voorkomen door muizenbestrijding

Om te voorkomen dat een muizenplaag zich snel uitbreidt met nestjes, is het belangrijk om een muizenbestrijding zo snel en effectief mogelijk uit te voeren. Zelf muizen verjagen leidt vaak niet tot het gewenste resultaat of een langdurige oplossing. Muizen laten zich niet makkelijk verjagen en daarom is het belangrijk om hiervoor een expert in te schakelen. De ongediertebestrijders van VKP kunnen voor zowel in huis als in bedrijfspanden muizen bestrijden. Met een plan van aanpak vertellen onze experts precies waar de oorzaken van het probleem liggen en hoe de overlast het best opgelost kan worden. Bij een grote plaag zijn soms meerdere behandelingen nodig, maar bij VKP Plaagdierbestrijding krijg je altijd de garantie dat we doorgaan tot het probleem is opgelost!

Hoe kom je snel van muizen af?

last van een muizenplaag? Dan is het belangrijk dat je snel van deze plaagdieren af komt. Muizen vinden het heerlijk om aan jouw etenswaarden te knagen, maar ook aan isolatiemateriaal en kabels. Mocht je ze aantreffen in huis, dan kun je met de volgende tips je op een milieuvriendelijke manier ontdoen van muizen:

Stap 1: Voorkom dat muizen binnen kunnen komen

Zorg dat muizen moeilijk je woning binnenkomen. Dit kun je doen door kleine kieren en spleten dicht te maken. Dit kun je ook doen met een speciale weringspasta.

Stap 2: Ruim etensresten op

Ruim etensresten zo snel mogelijk op! Laat het niet staan. Muizen zijn dol op achtergebleven restjes. Denk aan op het aanrecht. Stofzuig of veeg regelmatig de kruimels van de grond. Prullenbakken moeten ook goed afgesloten worden. Vooral etensresten (in verpakkingen) zijn favorieten van muizen.

Stap 3: Berg je voedsel afgesloten op

Ruim al je voedsel op en stop het in goed afgesloten glazen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld metalen of hard plastic bussen en dozen.

Stap 4: Neem een kat als huisdier

Een kat is altijd handig om muizenoverlast tegen te gaan, maar dit is niet altijd een garantie dat muizen jouw woning niet binnendringen. Sommige katten zijn zelfs bang voor muizen.

Stap 5: Gebruik muizenvallen om zelf muizen te bestrijden

Gebruik muizenvallen! Tip: gebruik pindakaas voor muizenvallen. Pindakaas blijft aan de val kleven, waardoor het moeilijker wordt muizen om het eten snel te pakken. Zorg er wel voor dat je muizenvallen neerzet met handschoenen aan. Muizen kunnen anders ruiken dat er mensen aan hebben gezeten.

Muizen bestrijden FAQ

Wanneer zijn muizen actief?

Muizen zijn niet alleen maar nachtdieren. Het zijn hele actieve plaagdieren en knagen dan ook wel een hele dag door. Muizen gaan wel 20x per dag speuren naar voedsel, ze wachten het perfecte moment af.

Waar kunnen muizen niet tegen?

Muizen zullen plekken uit de weg gaan die voor hun niet lekker ruiken, maar ze zullen waarschijnlijk net als mensen er met een boog omheen gaan. Muizen zijn geen fan van geuren als peper, thee, chloor, ammoniak en andere chemische snufjes.

Waar kan ik muizenvallen kopen?

Muizenbestrijding door muizenvallen is ideaal als je graag op een milieuvriendelijke manier je wilt ontdoen van muizen. Je kunt ze eenvoudig in onze webshop bestellen.

Wat kost muizen bestrijding?

Maak vandaag nog een afspraak met ons al u zelf last heeft van ongedierte en als u veel geld wilt besparen. Tijdens de telefonische intake zullen wij u altijd een prijsopgave doen.

Door deze opgave weet u zeker dat u nooit meer teveel hoeft te betalen. Voor het bestrijden van bepaalde soorten plaagdieren zoals muizen, houtwormen of bedwantsen is het soms noodzakelijk om meerdere behandelingen in te plannen. Het is altijd mogelijk om uw vragen te stellen aan ons team, uiteraard kost dit u niets.

VKP Plaagdierbestrijding wordt gewaardeerd met een 9.4

M. de Bruin
M. de Bruin
Amsterdam
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Het is niet altijd eenvoudig om zo'n goede professional in één pakket te vinden. Nogmaals dank aan de ongediertebestrijders.
SG
SG
Amsterdam
Lees verder
Heel erg bedankt voor het bestrijden van die vreselijke kevers in mijn huis en slaapkamer. Bedankt voor je uitstekende service.
Tom Bezembinder
Tom Bezembinder
Amsterdam
Lees verder
Wij zijn al jaren klant van Ongediertebestrijder Amsterdam en hebben altijd een zeer goede service gekregen; dit was geen uitzondering. Dank u.
KP Retail
KP Retail
Amsterdam
Lees verder
Kort na het telefoontje kwam de ongediertebestrijder bij ons langs. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Het werk is zeer professioneel. Ik ben zeker tevreden en vooral blij dat ik zo snel geholpen ben.
Previous
Next