Kakkerlak bestrijding
Help ik heb kakkerlakken, wat nu?

Kakkerlak bestrijding

Kakkerlakken. U hoeft het woord maar te lezen en u krijgt waarschijnlijk al een vies gevoel. U zit er dan ook niet op te wachten om die kruipers in uw huis te hebben. Voor effectieve kakkerlakkenbestrijding neemt u zo snel mogelijk contact op met VKP Plaagdierbestrijding. Bij ons bedrijf werken mensen die graag voor u aan de slag gaan om die vervelende kakkerlakken op te ruimen. Neem voor kakkerlakken bestrijding dan ook vandaag nog contact met ons op zodat wij bij u langs kunnen komen om het probleem in kaart te brengen.

Kakkerlakken in huis?

Kakkerlakken zijn nachtdieren. Vaak heb je daarom eerst niet in de gaten dat er kakkerlakken actief zijn in je woning. Ze houden van duisternis, warme en vochtige plekjes en eten alles wat ze tegenkomen. Maar ook kunnen ze met gemak een maand zonder eten. Kakkerlakken zijn ongeveer één tot twee centimeter groot en hebben een roodbruine kleur. Door hun platte lichaam verstoppen ze zich gemakkelijk tussen kieren en naden. Een kakkerlak plant zich razendsnel voort. Ze dragen eipakketjes bij zich die ze tot wel acht keer per half jaar afleggen.

ongediertebestrijding amsterdam
kakkerlakbestrijding Noord Holland

Onfris en dragers van ziektekiemen

Wanneer je kakkerlakken in je huis hebt, geeft dat een onfris gevoel. Maar los daarvan: kakkerlakken zijn verspreiders van ziektekiemen die zich in hun uitwerpselen en speeksel bevinden. Deze ziekteverwekkers kunnen voor schimmelinfecties, maag- en darmontstekingen bij de mens zorgen. Op termijn veroorzaken kakkerlakken allergieën. Kakkerlakken moet je dus snel bestrijden. Schakel de hulp in van VKP Plaagdierbestrijding !

Laat een professional jouw kakkerlakken bestrijden!

VKP Plaagdierbestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van kakkerlakken. Het is specialistisch werk dat een lange adem vergt. Wanneer je onze hulp inschakelt, zorgen we ervoor dat de kakkerlak ons opzoekt, in plaats van wij hen. Hoe dat zit? Dit heeft ermee te maken dat de kakkerlak langdurig zonder voedsel kan. Wij lokken de kakkerlakken met een speciale gel. Deze gel trekt kakkerlakken aan. Wanneer de kakkerlakken van de gel eten, raken ze vergiftigd. Ook de daarop volgende zeven generaties bevatten het gif. Kakkerlakken kenmerken zich door kannibaliserend gedrag. Ze eten elkaar en gaan uiteindelijk dood door het doorgegeven gif. Ondertussen is het wel belangrijk dat er geen andere voedselbronnen voorhanden zijn.

ongediertebestrijding amsterdam
0
Kakkerlakken bestrijdingen
0 ,3
Waardering klanten
0 %
Garantie

Bel VKP Plaagdierbestrijding!

Last van kakkerlakken? Meer informatie of advies? Bel VKP Plaagdierbestrijding. Veel
succesvolle kakkerlakkenbestrijdingen hebben we inmiddels uitgevoerd in galerijflats en
flatwoningen in Zuidoost-Amsterdam, Vlaardingen en Schiedam. Om het nu gaat om Duitse,
Surinaamse, Australische, Amerikaanse of Oosterse kakkerlakken, VKP Plaagdierbestrijding
weet wel raad!

Wat zijn de kosten voor kakkerlak bestrijding?

Benieuwd naar onze kosten? Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Klantenvertellen waardeert
ons met een 9,3

Ga je toch liever zelf aan de slag? Bekijk onze pakketten in onze webshop.